Ditec Lakkbehandling


ditec-lakkbehandling

Ditec lakk-konservering med garanti – Profesjonell lakkforsegling – Lakkbehandling av ny bil på Lørenskog i Akershus.

Ikke gjør det selv

Man kan selvfølgelig beskytte billakken ved regelmessig rengjøring, voksing og polering, men på lang sikt er ikke dette nok. Slike overflatebehandlinger klarer ikke å fjerne de nedbrytendestoffene som har lagt seg ned i porene. Å fjerne disse, krever en meget avansert metode. DITEC klarer dette fordi DITEC dyprenser, tettet og konserverer lakken slik at man beholder den originalelakkvaliteten i årevis, garantert.

Gå profesjonelt til verks

DITEC er en avansert lakkbehandlingsmetode som krever både tid og nøyaktighet, men som er meget effektiv og langvarig. Kort fortalt består DITEC av en 5 stegsprosess, alle de 5 stegene med ulike typer kjemikalier. Først avfettes bilen, så «slipes» ugjevnhetene bort,så dyprenses lakken helt ned i porene slik at det dannes et overtrykk i lakken. Så fylles og tettes porenemed et aktiviserende stoff. Dette gjør at lakken blirseigere, sterkere mot blant annet steinsprut. Til slutt påføres «topcoaten». Dermed er lakken DITEC-behandlet.

Etter lakkbehandlingen skal bilen ikke vaskes på 14-dager p.g.a. herdingen. At DITEC lakkonservering bevarer nybil glansverdienviser diagrammet til høyre. Etter DITEC lakkonserveringen tåler lakken de fleste typer vaskemidler som: avfettinger, alkalisk-shampoer.Ikke kjør bilen igjennom børste-vaskemaskiner. Såpe, høytrykks-spyling og så svampevask er å foretrekke.Mer effektivt kan det ikke gjøres.

Effektiv og langvarig lakkbeskyttelse

Opp til 6 års garantisystem for nyere biler!
Er bilen under 12 måneder, tilbyr vi et 6 års garantisystem. Det eneste vi krever er at bilen får fornyet «topcoat» etter ca 1 og deretter 1 gang i året. Da er bilen garantert like blank etter 6 år som etter den første DITEC-behandlingen.

Hva med eldre biler?

Har du ventet utover de 12 månedene eller du har kjøpt en bruktbil, kan vi naturligvis ikke gi en 6 års garanti. Men selvfølgelig kan nedbrytingene av lakken stanses og glansen økes. Vi utsteder da et behandlingsbevis for bilen.

Vi skilter bilen din med DITEC

Etter en DITEC-behandling skilter vi bilen med et flottemaljemerke som et bevis på en effektiv lakkonservering.

ditec_logo