Bilpleie - Fullshine – Romerike

Fullshine er en komplett bilpleie med rengjøring og behandling av både bilens interiør og eksteriør. Bilen gjøres grundig ren med de rette preparatene i vår moderne vaskehall. Motor, dørkarmer og felger gjøres rent. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft.

Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff – interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen «vinylfornying» da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.

Utvendig blir alt av urenheter i lakken fjernet. Deretter får bilen en grundig rubbing, som vil fjerne ujevnheter og overflateriper. Bilen blir så polert med cyclo – poleringsmaskin, som masserer polishen inn i lakken. Dette er den eneste rette måten å polere bilen på, for å unngå «ringer» og skjolder i lakken. Alt av utvendige lister og annet av plast blir behandlet som del av vår fullshine bilpleie.

innvendig rens av bil

Innvendig rens av bil

Bilen vaskes. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft. Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff – interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen «vinylfornying» da dette vil ødelegge interiørets originale mattefinish.

Rens og impregnering av skinninteriør

Rengjøring og behandling av skinn, krever nøyaktighet og forsiktighet og ikke minst kunnskap om midler og kjemikalier. Vi renser huden med skånsomme midler som trenger inn i porene og gjør skinnet fritt for urenheter, deretter blir skinnet impregnert med spesialimpregnering for hud, som gjør skinnet mykt og føyelig samt motstandsdyktig ovenfor skitt og søl.

rens og impregnering av skinninteriør

Spesielle oppdrag

Fjerning av malingsøl, montering og fjerning av dekor, maskinell odørfjerning og annet bilrelatert arbeid kan også bli utført hos oss.

Strømmen Bilpleie yter det beste for deg og bilen din på Romerike! Vi har kunder fra områder som Lillestrøm, Skjetten, Hagan, Nittedal, Kjeller og generelt i Skedsmo.