Bilvask - Fullshine på Romerike

Fullshine er en komplett vask med rengjøring og behandling av både bilens interiør og eksteriør. Bilen gjøres grundig ren med de rette preparatene i vår moderne vaskehall. Motor, dørkarmer og felger gjøres rent. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft.

Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff – interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen «vinylfornying» da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.

Utvendig blir alt av urenheter i lakken fjernet. Deretter får bilen en grundig rubbing, som vil fjerne ujevnheter og overflateriper. Bilen blir så polert med cyclo – poleringsmaskin, som masserer polishen inn i lakken. Dette er den eneste rette måten å polere bilen på, for å unngå «ringer» og skjolder i lakken. Alt av utvendige lister og annet av plast blir behandlet som del av vår fullshine bilpleie.

Enklere bilvask – Quickshine av bil

Quickshine bilvask innebærer rengjøring av bilen, utvendig og innvendig. Støvsuging, vask av vinyl, gummimatter og vinduer. Motorvask er ikke inkludert.

Spesielle oppdrag

Vi kan også ta på oss andre rengjøringsoppdrag på biler, som fjerning av malingsøl, montering og fjerning av dekor, maskinell odørfjerning og annet bilrelatert arbeid.

Strømmen Bilpleie yter det beste for deg og bilen din på Romerike! Vi har kunder fra områder som Lillestrøm, Skjetten, Hagan, Nittedal, Kjeller og generelt i Skedsmo.