Ikke gjør det selv

Man kan selvfølgelig beskytte billakken ved regelmessig rengjøring, voksing og polering, men på lang sikt er ikke dette nok. Slike overflatebehandlinger klarer ikke å fjerne de nedbrytende stoffene som har lagt seg ned i porene. Å fjerne disse, krever en meget avansert metode. DITEC klarer dette fordi DITEC dyprenser, tetter og konserverer lakken slik at man beholder den originale lakkvaliteten i årevis, garantert.

Gå profesjonelt til verks

DITEC er en avansert lakkbehandlingsmetode som krever både tid og nøyaktighet, men som er meget effektiv og langvarig. Kort fortalt består DITEC av en 5 stegsprosess, alle de 5 stegene med ulike typer kjemikalier. Først avfettes bilen, så «slipes» ugjevnhetene bort,så dyprenses lakken helt ned i porene slik at det dannes et overtrykk i lakken. Så fylles og tettes porenemed et aktiviserende stoff. Dette gjør at lakken blirseigere, sterkere mot blant annet steinsprut. Til slutt påføres «topcoaten». Dermed er lakken DITEC-behandlet.
Etter lakkbehandlingen skal bilen ikke vaskes på 14-dager p.g.a. herdingen. At DITEC lakkonservering bevarer nybil glansverdienviser diagrammet til høyre. Etter DITEC lakkonserveringen tåler lakken de fleste typer vaskemidler som: avfettinger, alkalisk-shampoer.Ikke kjør bilen igjennom børste-vaskemaskiner. Såpe, høytrykks-spyling og så svampevask er å foretrekke.Mer effektivt kan det ikke gjøres.

Effektiv og langvarig lakkbeskyttelse

Opp til 6 års garantisystem for nyere biler!
Er bilen under 12 måneder, tilbyr vi et 6 års garantisystem. Det eneste vi krever er at bilen får fornyet «topcoat» etter ca 1 og deretter 1 gang i året. Da er bilen garantert like blank etter 6 år som etter den første DITEC-behandlingen.

Hva med eldre biler?

Har du ventet utover de 12 månedene eller du har kjøpt en bruktbil, kan vi naturligvis ikke gi en 6 års garanti. Men selvfølgelig kan nedbrytingene av lakken stanses og glansen økes. Vi utsteder da et behandlingsbevis for bilen.

Vi skilter bilen din med DITEC

Etter en DITEC-behandling skilter vi bilen med et flottemaljemerke som et bevis på en effektiv lakkonservering.

Strømmen Bilpleie yter det beste for deg og bilen din på Romerike! Vi har kunder fra områder som Lillestrøm, Skjetten, Hagan, Nittedal, Kjeller og generelt i Skedsmo.