Vi monterer solfilm for kunder rundt Skedsmo og Nittedal

Det er en kjent sak at solen sliter på bilens innredning. De skadelige UV-strålene gjør at interiøret i bilen blekes, hvilket kan lede til sprekker i dashbord og lignende.
Med profesjonell solfilm fra Strømmen Bilpleie, gis det en effektiv beskyttelse mot slike skader. Våre solfilmer stanser opptil 98% av den skadelige UV-strålningen.

Sporty utseende – Kjøligere bil!

På varme sommerdager kan det være en prøvelse å kjøre bil, en langreise med barn og hund i baksetet, kan fort bli en svett opplevelse. Men med profesjonell solfilm på rutene, blir det en langt behageligere tur. Solfilm montert hos Strømmen Bilpleie, stanser opptil 65% av solens strålingsvarme.

Hindrer innsyn

For de som transporterer verdifull bagasje, eller av andre grunner ikke ønsker innsyn i bilen, er solfilm et perfekt alternativ.

Mindre blendende lys

Med solfilm montert på rutene, blir det en sikrere og behagligere opplevelse å kjøre bil.
Solrefleksjonene blir færre, og mindre forstyrrende, samt at lyset blir behagligere.

En sikrere bil med solfilm

Skulle uhellet først være ute, gir solfilm en viss personbeskyttelse, da den hjelper å holde ruten i sammen ved en eventuell kollisjon, hvilket gjør risikoen for splintskader mindre.

Strømmen Bilpleie yter det beste for deg og bilen din på Romerike! Vi tar på oss oppdrag i hovedsak fra kunder rundt Strømmen, Lørenskog, Lillestrøm, Skjetten, Hagan, Nittedal og ellers i Skedsmo og Akershus.