Vi monterer solfilm på Romerike

Det er en kjent sak at solen sliter på bilens innredning. De skadelige UV-strålene gjør at interiøret i bilen blekes, hvilket kan lede til sprekker i dashbord og lignende. Med profesjonell solfilm fra Strømmen Bilpleie, gis det en effektiv beskyttelse mot slike skader. Våre solfilmer stanser opptil 98% av den skadelige UV-strålningen.

Hvordan vet jeg om mine ruter er tonet ifra før?
Dine ruters originale lysgjennomgang vil som regel fremgå av bilens instruksjonsbok. Du vil også kunne få det opplyst ved at kontakte din bilforhandler. Nesten alle biler har tonede ruter i ifra før.

Lysgjennomgangen utregnes slik:
Lysgjennomgang i % = SolfilmTone (lysgjennomgang) x Original Toning(lysgjennomgang)

Vegtrafikkloven § 31-1.Generelt om vindu
Vindu skal være tilstrekkelig solid og godt gjennomsiktig fra begge sider. Det må være slik utført at gjenstander som sees gjennom det ikke blir forvrengt. Det samme gjelder for vindskjerm som fører skal se gjennom.
Som solfilter godtas svakt farget glass som ikke gir større reduksjon av lysgjennomslipp enn angitt i den amerikanske standarden ASA Z-26.1 – 1966, July 15 1966. Andre former for solfilter som f.eks. påsprøytet eller påklebet film tillates ikke på noen del av vinduene som fører skal ha sikt gjennom (frontvindu og sidevinduer foran). Utrykningskjøretøys blå lys skal i alle tilfelle kunne ses gjennom bakvindu i motorvogn hvor innvendig speil kreves. Kanter som fører eller passasjerer kan komme i kontakt med skal være slik utført eller beskyttet at unødig fare unngås.

Hvilke ruter er lovlig å sote?

  • Frontrute: Nei
  • Siderutene foran: Nei
  • Siderutene bak: Ja
  • Bakruten: Ja

Bestille time for soting av bilruter?

Sporty utseende – Kjøligere bil!

På varme sommerdager kan det være en prøvelse å kjøre bil, en langreise med barn og hund i baksetet, kan fort bli en svett opplevelse. Men med profesjonell solfilm på rutene, blir det en langt behageligere tur. Solfilm montert hos Strømmen Bilpleie, stanser opptil 65% av solens strålingsvarme.

Hindrer innsyn i bilen

For de som transporterer verdifull bagasje, eller av andre grunner ikke ønsker innsyn i bilen, er solfilm et perfekt alternativ.

Mindre blendende lys

Med solfilm montert på rutene, blir det en sikrere og behagligere opplevelse å kjøre bil. Solrefleksjonene blir færre, og mindre forstyrrende, samt at lyset blir behagligere.

En sikrere bil med solfilm

Skulle uhellet først være ute, gir solfilm en viss personbeskyttelse, da den hjelper å holde ruten i sammen ved en eventuell kollisjon, hvilket gjør risikoen for splintskader mindre.

Strømmen Bilpleie yter det beste for deg og bilen din på Romerike! Vi har kunder fra områder som Lillestrøm, Skjetten, Hagan, Nittedal, Kjeller og generelt i Skedsmo.